over mij

mijn missie:

Ik help verloofde kopels aan fantastische foto’s van hun huwelijk, zodat ze jarenlang de herinneringen van hun mooiste dag kunnen ophalen, door een fotograaf die hen begrijpt en ze helpt in hun planning en zoektocht voor hun perfecte huwelijk.

Je zou kunnen stellen dat mijn stijl de ‘documentaire’ of ‘foto journalistische stijl is’, maar dat is het niet.
Begrijp me niet verkeerd, ik ben constant op zoek naar dat ene fantastische ‘award-winning’ moment. DE foto die het volledige verhaal vertelt over jullie huwelijk, die viraal gaat over heel de wereld, die overal aanzien wordt als de beste foto ooit genomen en die wereldvrede met zich mee brengt.
Maar eerlijk, …die momenten zijn zeer zelden.
En omdat ik het beu ben om te wachten tot zo’n moment komt, creëer ik het liefst zelf leuke en intieme momenten, gedurende de dag. Snel in elkaar gestoken, leuk en klassevol geposeerde foto’s die spontaan aanvoelen, met uitstekend licht en zonder dubbele kin.

Uiteraard neem ik niet enkel geposeerde foto’s! Ik ga voor de foto’s die de echte sfeer van jullie dag, voor altijd, weergeven.

Ik bied verschillende collecties aan, op maat gemaakt voor elk huwelijk.
In alle collecties zit een album, omdat ik vind dat jullie foto’s zo het best tot hun recht komen en op deze manier jullie trouwdag voor nu en de komende generaties het best verteld wordt.

Overtuigd?  Contacteer mij en we zullen snel merken of we door dezelfde deur kunnen.